top of page





LUNCH

prijsindicatie tussen 18 en 24 euro
 


vrijdag-zaterdag-zondag 16-17-18 februari

Hutsepot met spiering en rookworst
of


Gratin van zeevruchten met rijst of frietjes
of


Lasagne met zongedroogde tomaat en geitenkaas

 

vrijdag-zaterdag-zondag 23-24-25 februari
 

Vislasagne 
of 


Gehaktballetjes met maredsous en frietjes
of 


Strüdle met ratatouille en fontinakaas



vrijdag-zaterdag-zondag 01-02-03 maart

Eendenborstfilet met frambozenbier en pomme duchesse
of


Gebakken roggevleugel met tomatensausje en ovenkrieltjes

of
Lasagne met zongedroogde tomaat en geitenkaas



vrijdag-zaterdag-zondag 08-09-10 maart

 

Stoofpotje van kip met spek en groentjes onder bladerdeeg
of


Roodbaarsfilet met Passendaele, puree en prei

of
Lasagne met zongedroogde tomaat en geitenkaas


 

vrijdag-zaterdag-zondag 15-16-17 maart

 

Canneloni op zijn Mexicaans met gehakt, maïs, spinazie, tomaat
of


Pladijsfilet met fijne groenten en kerriesausje

of
Strüdl met ratatouille en fontinakaas

bottom of page